KoronaDates - Ένα αποκλειστικό σαιτ γνωριμιών για άνδρες!

 

koronadates

Το KoronaDates ξεχωρίζει ως μία λαμπρή παρουσία στον εκτεταμένο χώρο του online dating, καθηλώνοντας τους χρήστες και προσκαλώντας τους σε μια ζωντανή κοινότητα.

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή έχει βρει προ πολλού το μυστικό της επιτυχίας, συνδέοντας την ομορφιά της Ανατολικής Ευρώπης με την πολυτέλεια της Μέσης Ανατολής, με μία σειρά άλλων επιτυχημένων εφαρμογών. Τώρα φέρνει αυτήν την γνώση και την εμπειρία στην Ελλάδα και την Κύπρο, κάνοντας την Ελληνική γυναικεία ομορφιά προσβάσιμη στους άνδρες ολόκληρου του κόσμου.

Στο επίκεντρο όμως του KoronaDates βρίσκεται πάντα ο άνδρας και η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις δικές του ανάγκες. Η ιδιωτικότητα, η ασφάλεια και η εχεμύθεια του KoronaDates που διασφαλίζει πάντα την ανωνυμότητα των χρηστών, χωρίς όμως να αμελεί να ελέγχει την γνησιότητα των γυναικείων προφίλ, το κάνει εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον για άνδρες που δεν αρκούνται στην μονογαμία. Οι οποίοι, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι αρκετοί.

Και για τους ελεύθερους άνδρες όμως υπάρχει κάτι στην πλατφόρμα, καθώς το KoronaDates έχει καθημερινά εκατοντάδες εγγραφές και σε αυτό το πλήθος χρηστών μπορεί ο καθένας να βρει ό,τι του ταιριάζει και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα του.

Είτε είσαι ελεύθερος που αναζητά σχέση, είτε παντρεμένος που ψάχνει διασκέδαση, είτε θέλεις παρέα ή ακόμα και sexting, στο KoronaDates θα βρεθεί κάτι για σένα. Ακόμα και η αναζήτηση σχέσεων τύπου sugar dating, που αποτελεί λόγο διαγραφής σε πολλά άλλα σαιτ γνωριμιών, στο KoronaDates υπάρχει ως ελεύθερη επιλογή.

Η διαδικασία εγγραφής είναι παιχνιδάκι, απαιτώντας μόνο μια διεύθυνση email και έναν απλό κλικ για επιβεβαίωση μέσω του συνδέσμου που σου στέλνουν. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν ανώνυμα, υιοθετώντας ένα όνομα χρήστη για να αποτρέψουν τη χρήση πραγματικών ονομάτων για ενισχυμένη προσωπική ασφάλεια. Συγκεκριμένα, το KoronaDates είναι καθέτως αρνητικό στο να χρησιμοποιούν οι χρήστες του αληθινά στοιχεία, λογοκρίνοντας ακόμη και την χρήση επωνύμων στα ονόματα χρηστών.

Η εγγραφή είναι πλήρως δωρεάν, η χρήση όμως έχει κάποιες χρεώσεις, οι οποίες είναι όμως οι χαμηλότερες στην αγορά, αφήνοντας τους ανταγωνιστές πίσω στη σκόνη, καταιδρωμένους!

Από την δοκιμή μας της υπηρεσίας έχουμε αποκομίσει κυρίως θετικές εμπειρίες και για τον λόγο αυτό δίνουμε γενική βαθμολογία 9.7/10. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας στον παρακάτω σύνδεσμο:


Σχόλια